sâmbătă, 15 decembrie 2012

Cei mai buni - partea a II-a


  
   Vreau sa uităm măcar pentru puţin timp de meciul de mai devreme şi să revenim la fundaşii noştrii. Joi am vorbit puţin despre Agger, iar acum a venit rândul să vorbim puţin şi despre celălalt fundaş central, Martin Skrtel. Astăzi a împlinit şi el 28 de ani şi merită să-i "dedicăm" şi lui un articol.

   Martin Skrtel se aseamnănă foarte mult cu Agger, dacă ne gândim la calităţile sale. Slovacul a venit în 2008 de la Zenit la noi şi a debutat împotriva echipei Aston Villa. În ceea ce priveşte accidentările, el a fost mai norocos decât Agger.


   Bineînţeles că multe echipe şi-ar fi dorit să-l transfere, însă Skrtel a ales Liverpool. Acesta şi-a prelungit contractul în această vară, făcând fericiţi fanii echipei. Este greu să-i faci o caracterizare succintă lui Skrtel diferită de cea a lui Agger. Au foarte multe lucruri în comun. Loialitatea şi pasiunea i se potrivesc perfect şi slovacului.

   "La Mulţi Ani, Martin Skrtel!" Să sperăm că-l vom vedea cât mai mult în tricoul cormoranilor, în centrul defensivei alături de Agger. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.