marți, 18 decembrie 2012

Gomis - principala ţintă a cormoranilor?


   Cu toţii suntem conştienţi că Liverpool treuie să aducă câţiva jucători valoroşi de atac, în iarnă. Unul dintre numele vehiculate în presă pare a fi cel al lui Bafetimbi Gomis, atacantul lui Olympique Lyon. Vedeta francezilor este la curent cu interesul unor formaţii precum Liverpool şi Chelsea, iar acest lucru nu poate decât să-l flateze.

     " Sunt fericit pentru că în cadrul unor astfel de echipe (Liverpool şi Chelsea), pot progresa. Sunt nişte nume mari, însă nu vreau să-mi poluez mintea cu o posibilă plecare, încă de acum. Totul se poate întâmpla într-un mod foarte rapid în fotbal. " a declarat Gomis.

   Se zvoneşte că Chelsea şi Liverpool şi-au trimis câţiva oameni pentru a monitoriza situaţia lui Gomis, în partida cu Paris Saint Germain de duminică. Acesta a marcat 10 goluri în 17 partide pentru gruparea franceză, iar problemele financiare ale lui Lyon ar putea contribui la o posibilă plecare a acestui jucător.

   Sturridge rămâne şi el pe lista cormoranilor, alături de Villa, însă Rodgers şi-ar putea îndrepta atenţia spre Gomis, încercând o mutare în iarnă. Credeţi că venirea unui astfel de jucător ar fi benefică pentru noi?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.