duminică, 23 decembrie 2012

Sturridge - atacantul potrivit?


   Dacă acum vreo 10 zile ne gândeam dacă va veni sau nu Sturridge la noi, acum putem spune aproape sigur că acesta va semna cu noi în ianuarie. Au apărut peste tot informații că atacantul în vârstă de 23 de ani va face astăzi vizita medicală, chiar și pe wikipedia putem găsi această informație.

   Brendan Rodgers a încercat încă din vară să-l aducă la Liverpool, dar sub formă de împrumut. Însă acesta își dorea un transfer definitiv, mai ales că la Chelsea joacă tot mai rar, 168 de minute în acest sezon de Premier League. Iată că dorință celor doi se va împlini, iar Sturridge i se va alătura lotului lui Rodgers din ianuarie. 

   Dorința noastră, a fanilor, este să avem un atacant de careu valoros care să marcheze constant. Este Sutrridge acest tip de atacant?  Mie mi se pare un jucător foarte bun pe care însă îl vedeam jucând mai bine în bandă. Sincer nu mi se pare un jucător care să se potrivească atmosferei de pe Anfield, care să joace "cu inima". Sper să mă contrazică. Voi ce credeți despre el?


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.