sâmbătă, 1 decembrie 2012

Liverpool v Southampton


   Liverpool primeşte astăzi vizita lui Southampton, echipă aflată la retrogradare, pentru a contura cea de-a patra victorie mult aşteptată, care să-i propulseze pe băieţii lui Rodgers pe o poziţie mai înaltă în clasament.

   Managerul nord-irlandez este destul de mulţumit de jocul echipei sale, însă rezultatele nu sunt de partea noastră. Cormoranii vin după o înfrângere pe White Hart Lane, acolo unde au pierdut în faţa lui Tottenham, cu scorul de 2-1.

   Echipa oaspete a avut un start foarte prost de sezon, însă în ultimele trei partidă, băieţii lui Adkins au reuşit să obţină şapte puncte, câştigând în faţa lui QPR şi Newcastle, şi remizând pe teren propriu, în duelul cu Norwich.

   În tabăra cormoranilor, Lucas Leiva revine în lot după o accidentare care l-a ţinut pe bară trei luni de zile. Joe Cole a acuzat unele probleme înaintea partidei cu Tottenham, nefiind folosit, însă acum, acesta ar putea reveni în primul unsprezece. Andre Wisdom este şi el în vizorul lui Rodgers, revenind după accidentarea suferită.

   De partea cealaltă, Danny Fox ar putea reveni, însă situaţia medicală a unor jucători precum Frazer Richardson sau Richard Chaplow este incertă. Cel mai periculos jucător al oaspeţilor este Gaston Ramirez.

   Această partidă nu va fi transmisă în România, însă reluarea va fi transmisă pe DigiSport 2, de la orele 23:30.

   Victoria nu trebuie ratată. Dacă ne vom încurca şi cu Southampton, atunci înseamnă că suntem o echipă chinuită şi deficitară. Sperăm ca la finalul zilei, Liverpool să aibă cele trei puncte în buzunar.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.