sâmbătă, 22 decembrie 2012

AȘA DA: Liverpool 4-0 Fulham

   Urmăriți din tribune de către legendarul Ian Rush cormoranii au reușit o partidă excelentă împotriva celor de la Fulham și au câștigat meciul cu scorul de 4-0. Totuși scorul putea fi mult mai mare.


   Skrtel a deschis scorul încă din minutul 8 cu un șut puternic din interiorul careului. Problemele la finalizare s-au văzut în dese rânduri, mai ales în minutul 25 când Agger nu a reușit să înscire din câțiva metrii cu poarta goală. O ratare uriașă... Totuși Gerrard a reușit să dubleze avantajul până la pauză, la capătul unei faze frumoase începută de Glen Johnson, continuată de Downing cu o pasă frumoasă și finalizată de căpitanul nostru.


   Repriza a doua început tot cu Liverpool în atac. Downing, care a făcut un meci foarte bun, a dus scorul la 3-0. Liverpool ar fi putut face mult mai repede 4-0. Shelvey, Glen, Downing, Gerrard și Suarez au avut câteva ocazii mari. Totuși Liverpool nu putea câștiga la un asemenea scor fără ca Suarez să nu marcheze, vorba comentatorului. Atacantul uruguayan a închis tabela în prelungirile meciului.
 

   Așadar, Liverpool obține 3 puncte prețioase la capătul unui meci perfect, poate cel mai bun din acest sezon. Cu aceste puncte ajungem pe locul 8 la 5 puncte de locurile de Champions League. Totuși să rămânem cu picioarele pe pământ și să nu ne bucurăm prea mult. Urmează două meciuri în deplasare, la Stoke și la QPR acasă. Dacă vom obține 6 puncte din aceste 2 partide, atunci vom putea să ne gândim la locul 4. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.