joi, 27 decembrie 2012

Stoke 3-1 Liverpool


   Liverpool a pierdut pe terenul lui Stoke City cu scorul de 3-1, in urma unei partide foarte disputate, dupa cum era de asteptat. Chiar daca baietii lui Rodgers au deschis scorul, Stoke a reusit sa egaleze si sa castige.

   Primul gol al partidei a fost marcat in minutul 2, in urma unei lovituri de pedeapsa transformata de Steven Gerrard. Nu dupa mult timp (minutul 5), gazdele egaleaza prin Walters, iar K. Jones o duce pe Stoke in avantaj, in urma golului marcat in minutul 12. La pauza s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru echipa lui Tony Pulis, iar Rodgers se afla sub presiune. Prima mutare a sa a fost reprezentata prin introducerea lui Sterling, imediat dupa pauza, insa gazdele si-au marit avantajul la 3-1, prin golul marcat de Walters, care a bifat dubla. Noii intrati, Henderson si Cole nu au putut face nimic, iar potaile s-au impus.

   Pentru Liverpool urmeaza partida contra echipei lui Harry Redknapp, Queens Park Rangers, de pe 30 decembrie. Speram in continuare ca vom obtine un rezultat pozitiv, care sa ne creasca sansele pentru ocuparea unui loc de Champions League la finalul acestui sezon.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.