luni, 24 decembrie 2012

Rodgers avertizează 'fiţele' lui Sturridge !


   S-a vorbit foarte mult în ultimul timp despre transferul lui Daniel Sturridge. Presa din Albion vehicula că ieri (duminică), jucătorul englez ar fi efectuat vizita medicală la Melwood, pentru ca la începutul lui ianuarie, afacerea să se înregistreze pe hârtie. Evident, fiecare aveţi o părere despre această posibilă mutare a lui Sturridge, însă mie îmi este cam indiferent. Nu ştiu de ce, dar pentru mine, dacă îl aducem e bine ... dacă nu-l aducem, iarăşi e bine.

   Ziarele au scris că jucătorul britanic este cam pretenţios, dorind să joace doar pe postul de atacant central, contrar cu poziţia pe care este folosit la Chelsea - aripă. Ei bine, pe lânga faptul că Rodgers a negat deocamdată un posibil transfer al acestui fotbalist, managerul nord-irlandez a precizat clar că nimeni nu va juca la Liverpool unde doreşte el, ci unde doreşte antrenorul. Foarte bine a precizat Rodgers. Dacă zvonul cu Sturridge este adevărat, atunci să citească bine acest tânăr jucător. Cum se mai spune, nu dansăm după cum ne cântă el, ci după cum vrem noi. Pân' la urmă, ce vedetă mai e şi Sturridge ăsta? Este un fotbalist bun. Nu-l contesc, dar asemenea pretenţii sunt peste limitele normalului, pe plan fotbalistic.

   Totuşi, vă propun să aşteptăm până pe 1 ianuarie, atunci când va începe oficial perioada de transferuri. Mă bucur că Rodgers a ieşit, declarând că este stăpân pe situaţie. Dacă nu mă înşel, el declarase la început că îi place să se ocupe şi de educarea jucătorilor, atât pe plan sportiv, cât şi în afara lui, ceea ce este un lucru de remarcat. Pe lângă aceste lucruri, Brendan a afirmat astăzi că Liverpool încearcă şi speră să aducă unu-doi jucători de valoare în ianuarie, cât mai rapid, pentru a ajuta echipa. Dacă vom aduce doi jucători buni, cred că vom avea un retur foarte bun, preciza Rodgers. Doamne Ajută!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.