joi, 6 decembrie 2012

Astăzi, Udinese v Liverpool

Friuli - stadionul lui Udinese

   Astăzi, începând cu ora 20, Liverpool îşi joacă într-o oarecare măsură calificarea în 16-imile Europa League, deplasându-se pe terenul lui Udinese. Momentan, băieţii lui Rodgers se află pe poziţia secundă în grupă, la egalitate cu Young Boys Berna, echipă care primeşte de la aceeaşi oră vizita lui Anzhi.

   În cazul unei victorii, Liverpool este calificată fără nici o problemă. Dacă partida de pe Friuli se va termina la egalitate, iar Young Boys nu câştigă în faţă lui Anzhi, tot cormoranii vor avansa în următorul act, însă dacă aceştia pierd în faţa lui Udinese, atunci gruparea elveţiană va avansa în 16-imi, ceea ce nu trebuie să se întâmple.

   Brendan Rodgers s-a deplasat în Italia cu o echipă destul de puternică, însă fără Gerrard, Lucas şi Agger, lăsaţi acasă. Totuşi, Suarez va juca mai mult ca sigur în această seară, având în vedere că acesta nu va fi folosit în week-end, datorită suspendării.

   De partea cealaltă, Guidolin ar putea odihni o serie de jucători, spre a se concentra pe campionatul intern. Pinzi va reveni după accidentarea suferită, iar dacă va juca, Di Natale va egala un record de prezenţe în Europa League, al unui fost jucător de la clubul italian.

   În partida tur, Udinese a câştigat norocos pe Anfield, cu scorul de 3-2. Cu toate acestea, echipa italiană nu mai are şanse la calificare. Partida va fi transmisă pe DigiSport 2.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.