sâmbătă, 15 decembrie 2012

Incredibil... Liverpool 1-3 Aston Villa


   Vă spun de la început că nu am putut urmări meciul, însă urmăream statisticile,  şi am văzut prin minutul 55, când scorul era 3-0 pentru oaspeţi, că Liverpool avea 8 şuturi pe poartă, iar Aston Villa 4. Cum se poate aşa ceva?

   Nu mai înţeleg nimic... Când eram şi noi optimişti că am putea prinde locul 4, iar echipa începea să lege victoriile, vine această înfrângere dureroasă. Ştiu că în Premier League sunt numai echipe bune, dar cum se poate ca o echipă aflată la retrogradare să ne umilească pe teren propriu?

   Nici nu ştiu pe cine să dau vina. Se vede clar pe statistici că Liverpool a dominat la cele mai importante capitole, însă fotbalul se joacă pe goluri. La noi cine dă goluri? Ne trebuie un atacant de careu obligatoriu.

   Benteke de două ori şi Weimann, adică cei doi atacanţi ai oaspeţilor, au marcat pentru Villa, iar Gerrard a marcat unicul gol al cormoranilor abia în minutul 87.

   Asta e... Rămânem departe de locul 4, iar cel mai probabil la sfârşitul acestei etape vom fi undeva în a doua jumătate a clasamentului. Nu contează, mergem mai departe. "You'll Never Walk Alone!"
  

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.