duminică, 9 decembrie 2012

West Ham v Liverpool

   

   Astăzi Liverpool joacă un meci foarte important, în deplasare pe Boleyn Ground împotriva lui West Ham. Privind clasamentul, observăm că avem mare nevoie de puncte. În cazul unei victorii am urca doar pe locul 10, dar am ajunge să fim la 4 puncte de locul 4. În cazul unei înfrângeri am rămâne în a doua parte a clasamentului, departe de locurile fruntaşe.

   E clar că ne aşteaptă un meci greu. Liverpool nu a obţinut nicio victorie în ultimele 4 partide din deplasare din Premier League, iar West Ham nu a mai cunoscut înfrângerea acasă de tot atâtea partide.  În ultimul meci de pe Boleyn Ground, acum aproape 2 ani, ciocănarii au câştigat cu 3-1. S-au schimbat multe de atunci, West Ham a retrogradat, a revenit anul acesta în Premier League mai puternică, Liverpool nu-l mai are pe N'Gog, din fericire, chiar dacă avem mare nevoie de un atacant...

   După cum ştiţi Liverpool nu se poate baza pe Suarez, suspendat. Întrebarea la care aşteptăm cu toţii un răspuns este cine va juca în atac? Ar putea fi Shelvey, care să joace un "9 fals", însă nu cred că ar fi o soluţie bună. Eu îl prefer pe Morgan, care este golgheter la echipa a doua, a mai jucat şi la prima echipă şi, cel mai important, este atacant. O altă soluţie în atac ar fi Yesil. Oricum, răspunsul la întrebare îl vom afla astăzi cam pe la ora 17:30, când vom vedea echipele de start.

   Privind aceste detalii meciul pare foarte complicat. Eu sunt încrezător că echipă pe care o iubim ne va face fericiţi, obţinând cele 3 puncte. Meciul începe la ora 18:00 şi e transmis de DigiSport 2. "You''ll Never Walk Alone!"


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.