miercuri, 5 ianuarie 2011

AVANCRONICA : Blackburn - Liverpool


' Ewood Park, stadionul celor de la Blackburn Rovers '

 Astă-seară de la ora 22:00, Liverpool va juca în deplasare pe Ewood Park în compania lui Blackburn Rovers, formaţie aflată pe locul 12 în Barclays Premier League. Meciul tur de pe Anfield s-a încheiat cu victoria cormoranilor, scor 2-1.

    La Blackburn avem câteva indisponibilităţi. Grant Hanley va lipsi datorită unei accidentări, Brett Emerton va lipsi datorită faptului că participă în această lună la Australia Asia Cup, acolo unde este plecat după câte ştiu şi Brad Jones, goalkeeper-ul de rezervă a lui Liverpool. În schimb, se întoarce fundaşul Christopher Samba şi căpitanul Michel Salgado. Atacantul Nikola Kalinic va lipsi şi el, iar portarul care a făcut minuni în meciul tur, Paul Robinson, va lipsi şi el. Keith Andrews, Phil Jones,  Steven Nzonzi şi Jason Roberts sunt absenţi de asemenea. Managerul lui Blackburn, Steve Kean, a declarat că îi este frică de Liverpool şi încearcă să îi oprească pe Gerrard şi Torres, care după spusele sale, au o legătură telepatică între ei. Printre cei mai periculoşi jucători ai lor, îi putem aminti pe : Ryan Nelsen , El-Hadji Diouf , Morten Gamst Pedersen , Michel Salgado, Pascal Chimbonda şi Mame Diouf.

   Pentru cormorani vor lipsi Jamie Carragher şi Jay Spearing, ambii accidentaţi. Roy Hodgson va lua decizia dacă va odihni pe cineva pentru meciul de duminică contra lui Manchester United din FA Cup. Nu ar fi o surpriză dacă ar începe cu Fernando Torres şi Steven Gerrard pe banca de rezerve.

   Andre Marriner va fi cavalerul fluierului . Ultima dată, Liverpool a remizat sezonul trecut pe Ewood Park, scor 0-0.

   Suporterii lui Liverpool nu-şi doresc altceva decât victoria pe Ewood Park. Trei puncte ne-ar apropia şi mai mult de topul clasamentului, cu toate că avem două meciuri în minus. Sperăm ca Roy să trimită cea mai inspirată formulă pe teren pentru a aduce toate punctele pe Anfield, şi sperăm să nu se accidenteze nici un jucător pentru a putea evolua în partida de duminică contra lui Manchester United de pe Old Trafford.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.