luni, 24 ianuarie 2011

Kuyt foarte multumit de Dalglish !

  Olandezul Dirk Kuyt s-a aratat foarte multumit de evolutia lui Liverpool sub conducerea lui Kenny Dalglish. Cormoranii au obtinut prima victorie sub conducerea regelui, invingand la Wolverhampton cu scorul de 3-0. Atacantul olandez sustine ca este uimit de impactul pe care l-a avut Kenny Dalglish asupra echipei de pe Anfield, dar este uimit si de impactul noului antrenor al primei echipe, Steve Clarke.

   " Style-ul lui este apropiat cu cel al fotbalului olandez. Punem presiune mare pe adversari si jucam cu pase scurte. Nu mai jucam cu acele pase lungi pe care le foloseam tot meciul. Combinatia Dalglish - Clarke este letala ! Cu Clarke facem antrenamente diferite si jucam foarte mult in spatii mici. In timp ce Steve face aceste antrenamente, Dalglish ne ia tot stresul de pe umeri. Cu Kenny, atmosfera la club s-a schimbat. " a declarat Dirk Kuyt, atacantul de 30 de ani de pe Anfield.

  Ne bucuram si noi ca atmosfera este fantastica la club, iar de acum vor veni cu siguranta rezultatele bune. Urmeaza doua meciuri mai usoare: Liverpool - Fulham (miercuri) si Liverpool - Stoke (miercurea viitoare). Dupa aceste doua partide, cormoranii se deplaseaza pe Stamford Bridge pentru a juca o partida infernala cu Chelsea.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.