joi, 13 ianuarie 2011

Verdictul lui Kenny : Blackpool 2-1 Liverpool !

  Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, crede că problemele întâlnite de echipa sa în meciul cu Blackpool pot fi rezolvate pe terenul de antrenament. După ce au condus cu 1-0, cormoranii au pierdut cu 2-1 pe Bloomfield Road în compania lui Blackpool, care este poate echipa surpriză a acestui sezon în Premier League. 

  În faţa jurnaliştilor, Dalglish s-a arătat dezamăgit de rezultatul partidei de la Blackpool.

     " Sunt dezamăgit pentru că am venit din deplasare fără nici un punct după un start foarte bun. Au fost câteva pase bune, Fernando finalizând foarte bine. Problemele pot fi rezolvate la antrenament. Este o mare încercare pentru mine. Ceea ce m-a convins ca să semnez cu Liverpool a fost atitudinea jucătorilor. Am plecat cu câteva lucruri bune de la acest meci, dar trebuie să aducem ceva victorii pe Anfield. În fotbal ai nevoie şi de puţin noroc, dar acum nouă ne lipseşte. Cu cât muncim mai mult, cu atât devenim mai norocoşi. " 

   
  Următoare partidă va fi de foc pentru Liverpool. Kenny Dalglish va debuta pe Anfield ca antrenor în acest mandat  într-un meci contra lui Everton, celebrul derby al oraşului Liverpool . Meciul se va juca duminică de la 16:00. Va fi o atmosferă infernală pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.