joi, 27 ianuarie 2011

Regele vrea mai mult !

  Echipa de pe Anfield se află acum pe locul 7 în Premier League, iar antrenorul Kenny Dalglish, a declarat că echipa sa poate şi vrea mai mult decât acest loc. Regele a trăit greu aseară la finalul meciului, echipa oaspete presând şi dorindu-şi golul egalării.

     " Cred că suntem mai buni de atât, iar locul 7 nu este de noi. Nu suntem acolo unde ne dorim, dar vrem să urcăm şi mai sus. Pentru asta trebuie să câştigă meciuri şi vom încerca să o facem din meciul cu Stoke de miercuri. "

     " Poate Fulham se gândeşte că meritau ceva din acest joc, dar şi noi am avut multe partide din care meritam foarte mult, dar nu am primit nimic. "

    " Nu prea am avut şi noroc de asemenea - golul lui Fernando Torres a fost corect. Arbitrii au luat nişte decizii greşite, noi am luat nişte decizii greşite, jucătorii au luat nişte decizii greşite - asta e viaţa. " 

  Meciul cu Stoke va avea loc pe data de 2 februarie 2011, pe Anfield Road, de la ora 22:00. Până atunci, mai avem cinci zile din perioada transferurilor, acolo unde Liverpool trebuie să se mişte rapid pentru a întări echipa. Măcar să aducă un sprijin pentru Torres.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.