sâmbătă, 1 ianuarie 2011

AVANCRONICA : Liverpool - Bolton !

   
   Astăzi, 1 ianuarie 2011, Liverpool primeşte pe Anfield Road vizita celor de la Bolton Wanderers, echipă aflată pe locul 6 în Premier League, cu şapte puncte peste Liverpool, dar cormoranii au două meciuri mai puţin disputate. Echipa lui Hodgson nu are un moral prea bun, pierzând etapa trecută pe Anfield în compania lanternei roşii, Wolverhampton Wanderers. Bolton a pierdut la Chelsea etapa trecută, scor 0-1, faza golului primit fiind pornită din offsaid. În tur, pe Reebok Stadium, Maxi Rodriguez a adus victoria lui Liverpool printr-un gol marcat în ultimele 10 minute. Aceasta a fost singura înfrângere pe teren propriu în acest sezon a lui Bolton. 

   Folosirea lui Joe Cole pentru Liverpool este incertă, acesta acuzând dureri la antrenamentul cormoranilor. În această dimineaţă medicii au decis să-l controleze pentru a vedea dacă este apt pentru meci. Este programată revenirea lui Agger şi a lui Fabio Aurelio în primul 11, aceştia revenind după o perioadă lungă de accidentări. Lotul lui Liverpool este următorul : Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Kyrgiakos, Konchesky, Aurelio, Lucas, Meireles, Gerrard, Kuyt, Rodriguez, Torres, Ngog, Jones, Kelly, Poulsen, Cole, Jovanovic, Babel.

   De partea cealaltă, managerul Owen Coyle se confruntă cu o situaţie dificilă. Bolton se va deplasa cu doar 15 jucători pe Anfield, datorită accidentărilor, suspendărilor, şi altor probleme. Fundaşul Paul Robinson este suspendat după cartonaşul galben primit în meciul cu Chelsea, iar mijlocaşul Stuart Holden va lipsi datorită accidentării suferite în meciul cu Chelsea. Lee Chung-yong este la naţionala Coreii de Sud, iar Tamir Cohen lipseşte din cauza morţii tatălui său, fostul fundaş a lui Liverpool, Avi Cohen. Gretar Steinsson suferă încă de o accidentare la genunchi, în timp ce Joey O'Brien, Sean Davis, Ricardo Gardner şi Jlloyd Samuel lipsesc şi ei. Lotul celor de la Bolton este următorul : Jaaskelainen, Bogdan, Cahill, Knight, Muamba, Petrov, K Davies, Elmander, Blake, Taylor, Klasnic, Ricketts, Alonso, Moreno, M Davies.

     Sperăm într-o victorie împotriva lui Bolton ! Ar cadoul perfect pentru Anul Nou !


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.