miercuri, 12 ianuarie 2011

AVANCRONICA : Blackpool - Liverpool

   Liverpool se deplasează astă-seară pe Bloomfield Road pentru a juca partida restanţă cu Blackpool Football Club. Kenny Dalglish se întoarce pe banca cormoranilor în Premier League, avându-l ca prim adversar pe Ian Holloway şi echipa sa. Cormoranii vor revanşa pentru că, în tur, Blackpool a învins cu scorul de 2-1 pe Anfield, după un meci în care Liverpool a asaltat poarta echipei de pe Bloomfield Road. Dalglish a declarat că Liverpool merita victoria în tur, dar fotbalul se joacă pe goluri , nu pe ocazii. 
  În ultimele meciuri ale celor două echipe , Blackpool a pierdut în FA Cup la Southampton cu scorul de 2-0, iar Liverpool a pierdut pe Old Trafford cu 1-0.

  Pentru Liverpool va lipsi în continuare Jamie Carragher care este accidentat şi Jay Spearing care nu este apt încă după accidentarea suferită. Gerrard este suspendat după cartonaşul roşu din meciul cu Manchester United din FA Cup. (căpitanul va lipsi şi cu Everton şi Wolves).

  La Blackpool vor lipsi Marlon Harewood şi Matt Gilks, posibil şi alţi jucători. Cel mai periculos jucător pare a fi căpitanul Charlie Adam.

  Michael Oliver va fi arbitrul meciului de pe Bloomfield Road.

  Sperăm ca Liverpool să spargă gheaţa şi să învingă pe Blackpool care se află pe locul 13 (Liverpool e pe 12). 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.