joi, 27 ianuarie 2011

Stevie vrea în top !

  Conducătorul jucătorilor de pe Anfield, Steven Gerrard, a anunţat că locul 7 este inacceptabil în cazul în care Liverpool ar termina sezonul pe această poziţie. Fanii din Liverpool şi nici clubul nu sunt obişnuiţi cu o asemenea poziţie în clasament. Cormoranii au arătat o schimbare radicală de la venirea lui Kenny Dalglish pe Anfield, tehnicianul scoţian reuşind să readucă la echipă ceea ce a lipsit pe vremea lui Roy Hodgson. Nici el şi nici jucătorii nu se mulţumesc cu acest loc în clasament.

    " Vrem mai mult decât locul 7, iar acesta nu este pentru Liverpool. Dacă ne uităm unde am fost acum câteva săptămâni, desigur că suntem fericiţi fiindcă suntem pe 7. Următorul meci îl avem cu Stoke şi trebuie să obţinem cele trei puncte pentru a urca cât mai mult în clasament. Nu suntem mulţumiţi cu locul 7! " a declarat căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

  Cu Stoke trebuie să obţinem toate punctele puse în joc. Distanţa dintre cormorani şi locul 6 ocupat de Sunderland este de 5 puncte. Am face bine dacă ne-am apropia, şi avem mari şanse deoarece Sunderland joacă pe teren propriu cu Chelsea Londra, campioana Premier League din sezonul trecut. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.