marți, 11 ianuarie 2011

Owen se ia de Liverpool !


  Fostul atacant al cormoranilor, Michael Owen, se ia de fostul club spunând că Liverpool merită să se lupte pe la mijlocul clasamentului. El declară că formaţia de pe Anfield se bazează prea mult pe câţiva jucători , neputând să joace fără ei.

     " Poziţia lor reflectă ceea ce sunt acum. Sunt într-o perioadă tranziţională, având foarte multe schimbări în conducere. Se bazează pe câteva staruri ! "

  Anul trecut s-a întors pe Anfield pentru a juca în meciul caritabil organizat de Jamie Carragher. Owen a declarat în privinţa acestui fapt :

     " Nu am fost încântat dar am fost acolo ca să-l ajut pe Jamie Carragher să strângă ceva bani în scop caritabil. Dacă vroiam să am o viaţă mai uşoară puteam să spun ' Nu, mulţumesc ! ' . În caz că ar fi să mă întâlnesc cu fanii, ei ar spune multe lucruri bune despre mine, dar dacă aş juca în faţa The Kop, reacţia ar fi alta. "

  Michael Owen a fost huiduit pe Anfield când s-a deplasat cu Manchester United în sezonul trecut. Deplasarea din acest sezon va avea loc în martie, atunci când vom vedea reacţia suporterilor în cazul în care Owen va juca.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.