vineri, 14 ianuarie 2011

CONFERINŢĂ : Liverpool - Everton !

  Kenny Dalglish a susţinut astăzi o conferinţă de presă la Melwood în ceea ce priveşte partida cu Everton de duminică. Mai jos am selectat cele mai importante întrebări şi răspunsuri care am crezut că vă interesează.

  1. Va fi o zi emoţionantă pentru dumneavoastră duminică atunci când vă întoarceţi pe Anfield ?

     Da, voi fi emoţionat puţin, dar va fi ca şi anul trecut, doar că acum sunt mai aproape de teren. Este o ocazie fantastică !

  2. Merseyside Derby înseamnă aşa de mult sau Liverpool - Manchester United l-a surclasat ?

     Nu pentru mine. Ei spun că Liverpool - Manchester este un derby dar eu nu văd aşa. Un derby adevărat se joacă între două echipe din acelaşi oraş. Amândouă echipe sunt bune şi abia aşteptăm meciul. Ştiu cât de important va fi pentru jucători să obţinem un rezultat pozitiv, dar va fi foarte important şi pentru fani.

  3. Cum o să readuceţi încrederea jucătorilor ?

     Încurajându-i ! Vom face şi greşeli care vor fi corectate până la urmă. Cel mai bun mod de a readuce încrederea este acela de a câştiga meciuri. Cu cât o facem mai repede, cu atât va veni încrederea mai repede. 

  4. Patronii vin la meci. Veţi purta o discuţie cu ei despre aducerea altor jucători ?

     Vom avea o discuţie cu ei, desigur ! Cum am spus şi în alte zile. Sunt fericit cu lotul pe care îl am la dispoziţie.

  5. Dar o victorie într-un derby nu este doar o simplă victorie ...

    O victorie în derby ar aduce un moral ridicat jucătorilor şi suporterilor, dar pentru noi urmează alte meciuri din care vrem cele trei puncte. Înţelegem ce înseamnă un derby, ce vor fanii, iar noi vrem doar să câştigăm acel meci.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.