sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Roy despre victoria cu Bolton !

   Managerul cormoranilor, Roy Hodgson, nu şi-a putut ascunde bucuria victoriei elevilor săi. El vrea ca astfel de lucruri să se mai întâmple, poate şi la meciul cu Blackburn de miercuri.


    Joe Cole a adus victoria lui Liverpool în minutul 92, spre bucuria lui Hodgson care a răsuflat uşurat după fluierul de final. Cu această victorie, Liverpool a urcat până pe locul 9, mărindu-şi astfel şansele de a prinde Top4 care nu este departe. Roy vrea ca acest lucru să se repede şi în meciul de miercuri împotriva lui Blackburn Rovers, de pe Ewood Park.

     " Sunt foarte fericit de această performanţă, şi sunt extra-fericit pentru că a venit golul victoriei pe care ni-l doream. Meciul de miercuri l-am lăsat în urmă, iar astăzi sunt foarte fericit de această performanţă. Acum trebuie să mă concentrez pentru meciul cu Blackburn de miercuri. Trebuie să câştigăm şi în deplasare dacă vrem să ne apropiem de echipele din Top4. 2010 a fost un an dezastruos din punct de vedere al meciurilor din deplasare, dar sperăm că 2011 nu va fi aşa. Ca să câştigi un meci în fotbal, trebuie să domini aşa cum am făcut-o noi astăzi. Trebuie să-ţi creezi şanse de a marca, mingile să vâjâie în careul de 6 metri, iar dacă câştigi printr-un gol controversat, nu cred că trebuie să-ţi ceri scuze. "

   Boss-ul de pe Anfield este foarte fericit de performanţa lui Torres, care a reuşit să marcheze după mult timp fără gol.

     " Primul gol a fost creat de Gerrard şi Torres, doi jucători care sunt foarte importanţi pentru noi. Am fost foarte fericit când l-am văzut pe Torres marcând un gol. Fernando Torres din meciul astă şi Fernando Torres din meciul cu Wolverhampton sunt total diferiţi. Sper ca el să se adapteze la aceste meciuri din trei în trei zile. De acest lucru îmi este cel mai frică. Determinarea, disciplina, efortul şi munca depusă pe teren au fost de primă clasă. "

   Daniel Agger şi David N'Gog au fost schimbaţi după ce acuzau crampe musculare. Hodgson a dezvăluit acest lucru după ce a fost întrebat de un jurnalist.

   De astăzi a început perioada transferurilor în Premier League. Luna ianuarie este una de foc ! Sunt curios să văd ce jucători aduce Roy la Liverpool , mai exact ce atacant aduce pentru că pe acel post suferim cel mai mult.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.