luni, 3 ianuarie 2011

Cole încrezător !

   
   Mijlocaşul englez al cormoranilor, Joe Cole, crede că Liverpool poate urca în clasamentul Premier League în următoarele săptămâni. O echipă unită este cheia succesului pe Anfield. Venit de pe bancă, Joe a reuşit să marcheze golul victoriei pentru cormorani în partida cu Bolton. Cum miercuri vine meciul cu Blackburn din deplasare, Cole ar putea apărea în primul 11 în echipa lui Hodgson. 

     " Cu toţii suntem în spatele antrenorului. Vrem să ducem clubul în direcţia dorită şi să muncim din greu. Nu jucăm pentru tricou sau pentru antrenor. Suntem uniţi pentru că nu este nimic mai important decât clubul. Nimeni nu vrea să piardă, dar în fotbalul de astăzi există multă presiune. " a declarat Joe Cole.

   Cu siguranţă se simte presiune pe umerii jucătorilor în acest moment pentru că Liverpool este pe locul 9, la 11 puncte distanţă de locul 4, dar cormoranii au două meciuri sau un meci mai puţin disputat decât echipele de deasupra noastră. În luna ianuarie se joacă restanţele cu Blackpool şi Fulham, iar suporterii nu concep alt rezultat decât două victorii.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.