marți, 18 ianuarie 2011

Kenny, rămâi pentru mult timp !

  Căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, este foarte fericit de venirea lui Kenny Dalglish ca antrenor la Liverpool, acesta crezând că este singurul antrenor care o poate scoate pe Liverpool din pasa proastă în care a ajuns. "The King" Kenny Dalglish a fost numit antrenor până la finalul sezonului, dar Stevie G. speră că regele va mai rămâne la club şi după ce se încheie sezonul. 

      " Vreau să fac tot ce-mi stă în putere ca să mă asigur că Dalglish va sta mai mult la club, în ciuda celor şaşe luni de contract. Acesta este planul meu ! Când Kenny a fost chemat să vină, a fost ca un avânt pentru noi. " a declarat căpitanul de pe Anfield.


  Cormoranii sunt doar la câteva puncte de locurile retrogradabile, dar urmează meciul crucial cu Wolverhampton din deplasare. Sâmbătă, Liverpool este ca şi obligată să câştige pe Molineaux Stadium, în faţa lui Wolves, şi va trebui să facem acest lucru fără Steven Gerrard, care îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare. 

     " Cred că Kenny este antrenorul perfect ca să ne ducă spre o direcţie bună. El este talismanul acestui club. Porecla lui, "The King" , spune absolut tot. Este timpul să schimbăm foaia şi să facem un sezon cât mai bun pentru că până acum nu a fost cum ne doream. "  a declarat din nou Steven Gerrard.

  Este timpul să arătăm cine suntem, iar noi suntem Liverpool Football Club, clubul cu cel mai mare succes din Regatul Unit. Liverpool'till I die !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.