luni, 17 ianuarie 2011

Torres încrezător !

  Fernando Torres s-a arătat foarte încrezător după rezultatul de egalitate de pe Anfield. Spaniolul crede că după o primă repriză în care Liverpool a asaltat poarta lui Howard, cormoranii puteau intra cu mai multe goluri în avantaj la pauză. Atacantul echipei de pe Anfield este încrezător că echipa va merge de acum într-o direcţie bună cu Dalglish la conducere. 

    " Suntem dezamăgiţi de rezultat, dar începem să mergem spre o direcţie bună. Vom vedea ce se va întâmpla şi în meciul următor, dar trebuie să câştigăm de acum trei puncte în fiecare meci. Dacă era să ne luăm după ocaziile avute, trebuie să intrăm cu 3-4 goluri avans la pauză, dar ăsta e fotbalul. În repriza secundă au început bine şi am primit două goluri, apoi ne-am revenit, iar la final am avut câteva şanse de a obţine victoria. Nu întotdeauna când joci bine primeşti şi recompensa ! "

  Etapa viitoare, Liverpool caută să-şi ia revanşa şi să învingă la Wolverhamtpon, echipă care a câştigat pe Anfield cu 1-0, atunci când Hodgson era managerul nostru. 

    " Ţinta noastră este să câştigăm meciuri. Vom vedea unde ne vom situa la finalul sezonului, dar a trecut mult timp de la ultima noastră victorie. Noi jucăm bine acum ! Cel mai important este să jucăm bine şi să câştigăm meci după meci. "

  Torres a evoluat cu Everton în meciul cu numărul 100 din campionat pentru Liverpool. Este în topul marcatorilor din istorie, având 63 de goluri în 100 de meciuri. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.