duminică, 30 ianuarie 2011

Suarez mulţumit de mutarea pe Anfield !

   
   Noul atacant al cormoranilor, Luis Suarez, este foarte fericit de mutarea sa la Liverpool, acesta fiind încrezător că este un mare pas înainte. Jucătorul a călătorit la Liverpool sâmbătă pentru a discuta termenii contractuali şi pentru a face vizita medicală. Debutul lui este aşteptat să se facă miercuri, la meciul cu Stoke City de pe teren propriu. Rămâne de văzut dacă îl va face alături de Torres pentru că Chelsea este foarte interesată de el. 

   În ceea ce priveşte plecarea lui Torres, majoritatea suporterilor au declarat că ar fi bine dacă ar pleca, spaniolului fiindu-i refuzată o cerere de transfer de către oficialii lui Liverpool. Iniţial, cormoranii au refuzat o ofertă a lui Chelsea de 35 milioane sterline, dar Roman Abramovic pregăteşte o a doua ofertă în jur a 50-60 milioane de lire sterline. 

   În ciuda întâmplărilor cu Torres, Luis Suarez a declarat :

     " Este foarte important că am ajuns la un club aşa de mare. Este o mare oportunitate pentru mine. Este un club frumos. Orice îşi doreşte să joace aici mai ales că joacă în fiecare an în cupele europene şi este una dintre cele mai bune echipe ale Angliei. " 

  Transferul nu este încă 100 % realizat. Ajax au acceptat oferta dar acum trebuie să accepte şi Suarez condiţiile contractuale care cred eu că nu vor fi o problemă. Îl aşteptăm în primul 11 cu Stoke City.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.