luni, 10 ianuarie 2011

Suarez şi Lukaku doriţi pe Anfield !

  
  Atacantul formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, Luis Suarez , şi atacantul belgienilor de la Anderlecht , Romelu Lukaku, sunt ţintele cormoranilor în această perioadă de transferuri conform presei din Albion. 

  Uruguayan-ul Suarez este cotat la 27 milioane de lire sterline, acesta spunându-i impresarului său că ar vrea să plece de la club în această perioadă de transferuri. Situaţia de la Ajax este foarte grea, managerul Martin Jol plecând de la echipă , iar situaţia financiară nu este prea bună. Tottenham şi Liverpool se bat pentru semnătura lui, cormoranii încercând o mutare a uruguayan-ului pentru suma de 20 milioane de lire sterline (conform presei din Albion).

  Pe de altă parte, belgianul Romelu Lukaku este o altă ţintă a lui Liverpool. Real Madrid , Chelsea şi Arsenal se mai bat pentru el, dar Liverpool s-a arătat până acum cea mai interesată echipă de serviciile lui. Presa scrie faptul că Liverpool ar plăti la început 17 milioane de euro pentru el, iar apoi , în funţie de prestaţii şi de aparenţe, cormoranii vor plăti restul până la 23. Noii patroni au promis bani de cheltuială în această perioadă, iar Dalglish împreună cu Comolli , se vor ocupa de transferurile la Liverpool. 

  Liverpool caută disperată un ajutor pentru Fernando Torres în atac, presa din insulă dând nume precum Mario Gomez, Luis Suarez , Romelu Lukaku sau Alvaro Negredo. Aşteptăm transferurile mult aşteptate în următoarele două săptămâni.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.