vineri, 28 ianuarie 2011

Piaţa transferurilor !

  Transferul lui Suarez este încă în aşteptare. Atacantul uruguayan s-a întâlnit cu managerul lui Ajax, Frank de Boer şi l-a invocat să-l lase să joace la Liverpool. Goal.com scrie că Liverpool va mai înainta o ofertă pentru el astăzi sau cel târziu mâine. Negocierile cu clubul de pe Amsterdam Arena sunt dure, nici o echipă nevrând să lase la preţ. Poate acum la final le va limpezi Dumnezeu mintea şi vor reuşi să se înţeleagă. 

   Milan Jovanovic a fost curtat şi dorit de Wolfsburg, dar sârbul a refuzat oferta nemţilor, exprimându-şi dorinţa de a rămâne pe Anfield pentru a câştiga un loc în primul 11.

  Ca şi astă-vară, Chelsea a fost şi este interesată de Fernando Torres, Roman Abramovic încercând să-l cumpere din nou pe Nando. Cormoranii au refuzat din nou oferta pentru spaniol care şi-a exprimat loialitatea faţă de Liverpool. Contractul său expiră în 2013 pe Anfield.

  Vă vom ţine la curent cu transferul lui Suarez care se va termina probabil mâine, aceasta fiind data limită impusă de formaţia de pe Amsterdam Arena.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.