luni, 31 ianuarie 2011

Vine Carroll, pleacă Torres !

   ' Andy Carroll soseşte la Melwood '

  Cam aşa cred că se va încheia perioada de transferuri la Liverpool ! Andy Carroll este la Melwood şi efectuează vizita medicală, urmând ca apoi, probabil, să semneze contractul cu Liverpool. El a fost primit la Melwood cu braţele deschise de către suporteri după cum se observă în fotografiile de mai jos. Andy a fost ofertat zilele acestea şi de Tottenham pentru 25 milioane de lire sterline, dar Newcastle a refuzat.

   Cât despre Fernando Torres, se pare că Chelsea şi Liverpool s-au înţeles undeva în jur a 50 milioane de lire sterline. Clubul de pe Stamford Bridge are acum permisiunea de a discuta cu jucătorul. 

   După spusele presei din Anglia, Liverpool a făcut o ofertă celor de la Manchester City pentru fundaşul central, Micah Richards, undeva în jur a 20 milioane de lire sterline, dar oferta a fost refuzată. 

'Suporterii lui Liverpool au încolţit maşina în care se afla Andy Carroll la sosirea sa la Melwood' 

   Mâine vor fi afişate mai multe detalii despre toate transferurile din această perioadă făcute de Liverpool, cât şi informaţii despre jucătorii veniţi. La ora 1 noaptea se va încheia perioada de transferuri din Premier League.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.