miercuri, 26 ianuarie 2011

Oferte ruşinoase, transfer în aşteptare !


 
  Telenovela "Suarez" nu s-a încheiat încă. Cele două cluburi negociază la sânge, fiecare dorind să obţină mai mulţi bani în avantaj. Ajax nu vrea să lase din preţ, iar Liverpool nu oferă prea mult. După ce cormoranii nu erau dispuşi să ofere mai mult de 20 milioane de lire sterline, acum, presa din Albion, scrie că Liverpool îl estimează pe Suarez undeva la 12,7 milioane de lire sterline, un preţ foarte ruşinos pentru un asemenea jucător. Nu ştim cât este de adevărat acest lucru, dar dacă se continuă cu oferte de genul ăsta, nu se va ajunge la nici o înţelegere. 

  Atacantul uruguayan şi-a exprimat dorinţa de a ajunge la Liverpool, acesta trebuind să se întâlnească cu preşedintele clubului de pe Amsterdam Arena pentru a-l implora să se înţeleagă la bani, ca el să plece pe Anfield. 

  Să nu uităm că mai sunt şase zile până la încheierea perioadei de transferuri, iar clubul Ajax a anunţat că nu îl va vinde pe Suarez în ultima zi la ora 23:55. Ar trebui să se grăbească şi să pluseze puţin la bani patronii lui Liverpool, dacă într-adevăr dorim să facem ceva bun pentru echipă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.