duminică, 22 mai 2011

Avancronica - Aston Villa v Liverpool

   
   Ultima etapă se anunţă ca fiind una incendiară în Anglia, având în vedere lupta pentru poziţiile fruntaşe, dar şi lupta pentru supravieţuirea în primul eşalon al fotbalului britanic. 

   Liverpool se deplasează pe Villa Park, acolo unde va da peste formaţia lui Gerard Houllier, Aston Villa. Din nefericire, antrenorul francez nu se va putea întâlni cu fosta sa echipă, datorită problemelor medicale, dar clubul din Birmingham va fi condus de pe margine, de secundul Gary McAllister.

   Aston Villa stă foarte bine din punct de vedere al întregii echipe, niciun jucător nefiind accidentat. Gary McAllister are toată echipa la dispoziţie, iar Darren Bent ţinteşte să marcheze din nou, după ce a marcat 9 goluri în 15 partide, de când s-a transferat de la Sunderland.

   În tabăra oaspeţilor, Dalglish se bucură de revenirea lui Raul Meireles, jucător care îi va lua mai mult ca sigur locul lui Andy Carroll în primul 11, având în vedere că atacantul englez nu şi-a revenit încă după accidentarea suferită. De absenţele ştiute nu mai spun ...

   Aston Villa: Friedel, Walker, Collins, Dunne, L.Young, Downing, Reo-Coker, Delph, Petrov, A.Young, Bent, Heskey, Bradley, Agbonlahor, Pires, Albrighton, Cuellar, Marshall, Bannan, Delfouneso, Makoun.

   Liverpool: Reina, Flanagan, Skrtel, Carragher, Johnson, Lucas, Spearing, Meireles, Rodriguez, Kuyt, Suarez, Gulacsi, Robinson, Kyrgiakos, Poulsen, Shelvey, Cole, Ngog, Wilson, Jovanovic,Carroll.

   Lee Probert va conduce această partidă de la centrul terenului.

   Elevii lui Dalglish mai au o singură şansă să ajungă în Europa League. Tottenham nu trebuie să câştige cu Birmingham, iar băieţii regelui trebuie să câştige partida de pe Villa Park. Hai băieţi, ştiu că se poate! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.