duminică, 8 mai 2011

Fulham se teme de Liverpool

   Fulham se teme de Liverpool, după ce antrenorul lor, Mark Hughes, a susţinut că băieţii lui Dalglish joacă un fotbal excepţional. Achiziţiile lui Liverpool din ianuarie l-au impresionat pe Mark, aceasta declarând că echipa de pe Anfield a făcut o afacere excelentă, lăsându-l pe Torres să plece, şi aducându-i pe Luis Suarez şi pe Andy Carroll.

     " Liverpool a făcut o afacere foarte bună cu banii de pe Torres - ei i-au adus pe Carroll şi pe Suarez. Cei doi alcătuiesc un parteneriat perfect în atacul lor, şi vor face acest lucru şi în anii ce urmează. "

   După ce Hughes a lăudat atacul cormoranilor, acesta s-a îndreptat doar cu laude şi spre boss-ul lui Liverpool, Kenny Dalglish. 

     " Liverpool joacă excepţional de bine. Uitându-te de afară, observi că ei sunt un grup unit care joacă întotdeauna cu un zâmbet pe faţă. Ei iubesc ceea ce fac - să joace fotbal. Cred că asta este personalitatea managerului, deoarece el a jucat întotdeauna cu un zâmbet pe faţă. "

     " Jucătorilor le place ceea ce le prezintă Kenny, şi intră în ideile acestuia - rezultatele sunt recompensele acestui fapt. " a mai adăugat managerul echipei de pe Craven Cottage, Mark Hughes.

   Se anunţă un meci foarte încins mâine, pe Craven Cottage. Liverpool are nevoie neapărată de victorie pentru a-şi asigura cât de cât o calificare în Europa League. Însă, meciul decisiv va fi cel de etapa viitoare, acolo unde Liverpool va primi vizita lui Tottenham Hotspur - candidata directă pentru un loc de Europa League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.