duminică, 8 mai 2011

Steve - Sunt cel mai mare fan a lui Carragher

   Căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, are doar cuvinte de laudă pentru Jamie Carragher, care va trece pe locul doi în clasamentul all-time al aparenţelor. Acesta îl va seconda pe Ian Callaghan, care are 857 de aparenţe. 

   Jamie va juca în partida cu numărul 666 la Fulham, întrecându-i astfel pe Ray Clemence şi Emlyn Hughes, care au 665. Gerrard crede că modul în care Carragher a avansat în cariera sa, este cel mai potrivit exemplu pentru orice fotbalist în devenire.

     " Carra este incredibil, iar eu sunt unul dintre fanii lui. I-am văzut atitudinea de mai mult de un deceniu, şi cred că nu există suficiente laude în lumea aceasta pentru el. "

     " Datorită atitudinii sale, el sparge recorduri la cel mai înalt nivel. Câţiva juniori de la club progresează, şi vor învăţa multe lucruri, doar dacă ascultă de jucători precum Jamie Carragher. Dacă ei ascultă de antrenori şi de jucători precum Carra, vor avea de câştigat. " a adăugat căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

   Într-adevăr, nu oriunde pot exista situaţii ca cea de la Liverpool. Jamie Carragher joacă pentru Liverpool de mic şi cred că toţi suporterii trebuie să-i acorde respect - merită pe deplin. Respect, Carra!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.