marți, 10 mai 2011

Dalglish - 'O respectăm pe United'

   
   Chiar dacă Manchester United va câştiga mai mult ca sigur titlul cu numărul 19, Liverpool rămâne în continuare o forţă, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional. 

   Kenny Dalglish insistă că jucătorii lui Liverpool trebuie să o respecte pe Manchester United, dacă vor să redevină cea mai titrată echipă a regatului (all-time, tot noi suntem cea mai titrată, dar în ultimii ani, trebuie să recunoaştem că United a fost peste noi). Doar cuvinte de laudă a acordat Kenny trupei lui Sir Alex Ferguson, la conferinţa de după meciul cu Fulham.

     " Orice echipă care câştigă titlul, este cea mai bună din ligă şi nu cred că Manchester United sunt diferiţi. Chiar dacă sunt rivalii şi competitorii voştri, nu trebuie să fiţi nerespectuoşi. " a susţinut boss-ul băncii tehnice de la Liverpool, Kenny Dalglish.

   Însă, căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, crede că obţinerea titlului pentru Manchester United, îi pune pe jar şi mai mult pe băieţii de la Melwood. Sezonul viitor se aşteaptă să fie unul foarte nebun, având în vedere că obiectivul principal a lui Liverpool va fi câştigarea titlului.

     " Din punctul nostru de vedere, este jignitor pentru că am ţinut acest record în mână, mult timp. Este bine că ne revenim rapid, şi vrem să-i întrecem din nou, staţi liniştiţi! "

     " Aceasta este motivaţia - rivalii noştri ne-au întrecut la numărul de titluri, dar chiar dacă noi ne lăudăm cu trofeele internaţionale, vrem să câştigăm titlul cu numărul 19 în sezonul viitor. Eu şi toată lumea de la club, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a realiza acest lucru. " a adăugat Stevie.

   Chiar dacă United ne-a întrecut la numărul de titluri, Liverpool se laudă cu un mare succes pe plan internaţional, dar şi pe plan intern. Asta nu înseamnă că am devenit echipă de plan secund în Albion, dar vom demonstra cu siguranţă de ce suntem în stare în sezonul următor. Noi ştim de ce este în stare Liverpool, şi mai ştim că băieţii lui Dalglish joacă un fotbal cum nu prea multe echipe o fac. Dacă ar fi început sezonul acum, cu siguranţă am fi campioni fără nici o grijă! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.