sâmbătă, 7 mai 2011

Joe Cole + 15 milioane = Lennon ?

   
   Aceasta este ultima noutate despre care a scris presa din Albion. Eforturile neîncetate a lui Dalglish şi a lui Comolli de a găsi un winger, sunt puse în valoare de mass-media, care încearcă să găsească informaţii despre ceea ce îşi doresc cei doi. Ultima informaţie este legată strict de Aaron Lennon.

   Se ştie clar că mijlocaşul ofensiv a lui Tottenham Hotspur nu se află în relaţii prea bune cu gruparea de pe White Hart Lane, cu toate că antrenorul lor, Harry Redknapp, a negat orice conflict avut cu jucătorul englez. 

   În ultimul timp, presa britanică a scris că Joe Cole ar putea pleca la Tottenham în vară, pentru o sumă de 5 milioane de lire sterline. Ca şi la matematică - din aceste două informaţii, ziariştii au descoperit un zvon care pare a fi foarte valoros. Liverpool l-ar putea achiziţiona pe Lennon în schimbul unei sume de 15 milioane de lire sterline, plus mijlocaşul englez, Joe Cole. Nu se ştie încă nimic cert cu privire la acest eventual transfer, dar cu siguranţă, vom afla ceva sigur la vară.

   Până atunci, cormoranii trebuie să se concentreze pe acest final de sezon, pentru a-şi duce obiectivul la îndeplinire. Go Reds!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.