miercuri, 18 mai 2011

Dalglish - mândru de jucători

   Scoţianul de pe banca lui Liverpool, Kenny Dalglish, a afirmat că jucătorii lui Liverpool trebuie să fie mândrii de efortul lor, indiferent de ceea ce se va întâmpla în ultima zi a acestui sezon. 

   Cormoranii se vor deplasa pe Villa Park în ultima etapă, acolo unde vor avea nevoie de o victorie, în timp ce Birmingham va fi nevoită să o încurce pe Tottenham Hotspur, pentru ca elevii regelui de la Melwood să mai spere la o calificare în Europa League.

   Chiar dacă înfrângerea cu Tottenham a fost dureroasă, Kenny crede că jucătorii săi nu trebuie să fie judecaţi după aceste ultime meciuri.

     " Ei au jucat briliant din ianuarie, muncind foarte mult şi întrecând aşteptările. Depindem acum de alţi oameni cu privire la ceea ce puteam să realizăm noi, dar a fost un efort fantastic din partea băieţilor deoarece am ajuns aşa de aproape. " a declarat Dalglish.

   Nu contează dacă Liverpool se va califica sau nu, dar noi ştim că băieţii au depus un efort fantastic de la venirea regelui, şi cred că meritau mai mult după această perioadă, dar adevărata noastră valoare va fi arătată în sezonul viitor, atunci când vom începe cu Kenny pe bancă. Număr zilele până atunci ... abia aştept!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.