duminică, 1 mai 2011

Kenny - încântat de prestaţia echipei

   
   Kenny Dalglish s-a arătat extrem de mulţumit la conferinţa de presă de prestaţia şi determinarea jucătorilor săi, în victoria de astăzi. Liverpool are şanse mari să termine pe poziţia a 5-a, având în vedere că are meci direct cu Tottenham Hotspur pe teren propriu. 

   Golurile lui Maxi, Kuyt şi Suarez, ne-au asigurat deocamdată poziţia a 5-a în clasament, cormoranii fiind nevoiţi să câştige toate partidele până la final pentru a fi siguri de calificarea în Europa League.

     " A fost o zi dificilă pentru ambele părţi, şi a fost foarte cald. După ce am marcat, ei ne-au presat puţin cu şuturi şi centrări, dar ne-am apărat bine. În repriza secundă, am marcat de două ori şi cred că am meritat pe deplin victoria, dar a fost un meci dificil pentru noi. " 

     " Trebuie să continuăm tot aşa şi trebuie să vedem ce vom primi. Deocamdată, jucătorii şi-au primit recompensa pentru munca lor. "

     " Ei se antrenează foarte bine, iar tot ce învaţă la antrenamente, pun în practică în teren. Determinarea şi efortul depus de ei au fost la fel ca în orice meci, şi au primit ce meritau. " a susţinut experimentatul Kenny.

   Cât despre jucătorii săi, Dalglish a părut foarte mulţumit de prestaţia lor, şi i-a lăudat pe fiecare în parte.

     " Luis Suarez este ca un virus, dar este o persoană bună şi iubeşte să joace fotbal. Desigur că va lipsi ceva timp în perioada de pregătire pentru că merge la Copa America alături de naţionala Uruguay-ului, dar va fi acelaşi Luis şi în sezonul viitor. În fiecare zi vine la antrenament cu zâmbetul pe buze. " a afirmat Dalglish despre Luis Suarez.

     " Johnson a fost puţin ghinionist că nu a jucat în acel 5-0 de etapa trecută. Flanagan şi Robinson au venit şi şi-au făcut treaba excelent, iar Jonjo Shelvey va ajunge în curând la forma sa consacrată. " 

     " Cum am spus şi altădată, ne pasă de jucătorii accidentaţi, dar cei mai importanţi sunt cei care joacă în acel moment în teren. " 

   Flanagan a fost mutat la pauză de pe partea dreaptă a apărării, pe partea stângă, iar pe dreapta a trecut Glen Johnson. 

     " Cred că Flanno a trecut cu brio testul contra lui Barton şi Gutierrez, şi a făcut faza primului gol. L-am mutat pe stânga pentru că am crezut că Johnson se simte mai bine pe dreapta, şi a fost o mişcare bună. Însă, Flanno a jucat foarte bine pe stânga şi mi-a întrecut aşteptările. " a mai adăugat Dalglish.

   Atmosfera la echipă este fantastică după cum se vede, iar cormoranii speră să termine pe locul cinci acest sezon, ceea ce este foarte posibil. Meciul de etapa viitoare va fi greu de tot, având în vedere că Liverpool se deplasează pe terenul lui Fulham, acolo unde echipa gazdă cam bate tot în ultimul timp.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.