joi, 26 mai 2011

Kenny - Liverpool va atrage jucători de valoare

   Chiar dacă Liverpool a ratat calificarea în Europa League, Kenny Dalglish crede că acest lucru nu îi va împiedica pe cormorani în aducerea anumitor jucători de clasă mondială.

   Ultima dată când echipa de pe Anfield a ratat calificarea într-o cupă europeană, a fost în sezonul 1999-2000. Acesta nu s-a dovedit un impediment, iar Houllier a adus atunci jucători precum Didi Hamann, Sami Hyypia, Stephane Henchoz şi Vladimir Smicer. 

   Kenny Dalglish a venit în ianuarie 2011, şi a luat echipa de pe locul 12, ducând-o până pe 6. El nu are nici o grijă cu privire la transferurile din vară, chiar dacă mulţi afirmă că lipsa din cupele europene o va dezavantaja pe Liverpool în campania de transferuri.

     " I-am auzit pe unii spunând că lipsa noastră din cupele europene, va însemna că noi nu suntem un club atractiv pentru alţi jucători - nu sunt de acord cu acest lucru. "

     " Istoria şi tradiţia acestui club vor fi atractive, chiar dacă noi nu suntem calificaţi în cupele europene. Dacă un jucător gândeşte în acel mod, atunci mai bine vom fi fără el. " a declarat Dalglish.

   Pe lângă acest lucru, Dalglish şi-a arătat şi simpatia pentru Blackpool, formaţie care a retrogradat în divizia secundă.

     " Am vorbit câteva ori în acest sezon despre simpatia mea pentru Blackpool, formaţia care a retrogradat, dar care a marcat mai multe goluri decât alte echipe care erau în pericol de retrogradare. Ei trebuie să fie fericiţi de eforturile depuse pentru a se salva. " a mai adăugat Kenny.

   Cine ştie ... poate simpatia sa pentru Blackpool îl va aduce pe Charlie Adam la noi, jucător care a marcat un gol senzaţional în ultima etapă, pe Old Trafford. Acesta a susţinut recent, într-un interviu, că vrea să plece de Blackpool, deoarece Premier League este o competiţie de înaltă calitate, care îl atrage mult. Liverpool, Arsenal şi Tottenham se luptă pentru el, dar cum tatăl său este fan Liverpool, iar el este un simpatizant al echipei noastre, probabil că va alege să vină în echipa lui Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.