miercuri, 4 mai 2011

Dalglish - doar laude pentru Reina

   Legendarul antrenor al cormoranilor, Kenny Dalglish, crede că Pepe Reina este o armă secretă a lui Liverpool. Spaniolul a fost decisiv la golul doi din partida cu Newcastle, după ce i-a pasat foarte bine lui Suarez, care a reuşit să obţină acel penalty, transformat fără probleme de Kuyt. 

     " Pasele lui sunt fantastice. El vede foarte bine lucrurile şi este foarte precis. A creat golul doi din partida cu Birmingham din etapa trecută, iar acum a făcut-o din nou. "

     " Este important pentru noi că el poate pasa mingea. Dacă adversarii avansează, el poate trimite pase lungi, iar dacă aceştia se retrag, el poate trimite pase scurte. " au fost cuvintele de laudă ale lui Dalglish, pentru 'magnificul' Reina.

   După declaraţiile goalkeeper-ului spaniol, acesta va rămâne la Liverpool şi în sezonul viitor, în ciuda zvonurilor apărute. Este o veste excelentă pentru suporteri, dar este o veste şi mai excelentă pentru Dalglish, care ştie că buturile cormoranilor sunt asigurate în sezonul următor de un 'spartan'.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.