marți, 10 mai 2011

Fulham 2-5 Liverpool

   
   Băieţii lui Dalglish par să formeze echipa finalului de sezon în Premier League. 

   Liverpool a reuşit o victorie la scor pe terenul lui Fulham, victorie care îi readuce pe poziţia a 5-a pe elevii lui Kenny, cu două puncte peste Tottenham Hotspur. 

   Balul din capitala Londrei a fost deschis în secunda 33, atunci când Maxi a fructificat o respingere a lui Schwarzer. Tot Maxi a dus scorul la 2-0, iar Kuyt a marcat golul cu numărul trei al cormoranilor, după ce goalkeeper-ul australian a lui Fulham, nu a prins o minge uşoară şutată de olandez.

   Fulham a început mai bine repriza secundă şi a marcat prin Dembele, dar cormoranii şi-au revenit, iar Maxi a dus scorul la 4-1, printr-un şut fantastic. Suarez merita un gol şi l-a şi obţinut. O pasă fantastică a lui Shelvey i-a fost suficientă pentru a dribla portarul şi a marca în poarta goală. Golurile frumoase s-au întrecut unul pe altul, iar Sidwell a marcat un gol de toată frumuseţea în plasa lui Reina.

   Finalul meciului i-a avut în prim plan pe Liverpool. Şutul precis a lui Shelvey a fost parat cu greu de Schwarzer, urmând ca apoi, mingea să fie respinsă de pe linia porţii gazdelor, iar într-un ultim asalt, Suarez a cerut un hends clar, după ce uruguayan-ul a driblat un fundaş advers, şi i-a pasat lui Kuyt care a reluat din 5 m spre poartă, mingea fiind respinsă cu mâna de ultimul jucător care mai ţinea steagul lui Fulham ridicat. Însă, arbitrul Lee Mason a preferat să întoarcă spatele, scorul de pe tabelă scoţând clar în evidenţă echipa mai bună.

   Aşadar, cormoranii urcă pe poziţia a 5-a, cu două puncte peste Tottenham, care are însă de disputat restanţa de mâine, de pe City of Manchester Stadium. Dacă Spurs nu câştigă în faţa lui Manchester City, iar cormoranii îi înving pe băieţii lui Redknapp etapa viitoare, atunci Liverpool este calificată în Europa League - merităm pe deplin acest lucru. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.