luni, 2 mai 2011

Doar laude pentru Suarez

   
   Dirk Kuyt l-a ridicat în slăvi pe Luis Suarez - noul star de pe Anfield. Jucătorul uruguayan a jucat foarte bine în partida cu Newcastle, şi este acum lăudat de toată lumea pentru ce a făcut. Golul său a mărit avantajul cormoranilor la 3-0, iar acum, băieţii lui Kenny se află pe poziţia a 5-a.

     " Este minunat să-l avem pe Luis aici. Am spus-o şi înainte - Luis Suarez şi Andy Carroll sunt jucători de top, iar clubul a făcut o afacere fantastică. "

     " Carroll a venit accidentat şi a mai avut o accidentare în ultimele săptămâni, dar vom vedea multe de la el. Luis joacă foarte bine, şi este o plăcere pentru mine să joc alături de el. "

     " Este foarte bine să avem un jucător ca el în echipă. Este întotdeauna în mişcare, întotdeauna este creativ şi face să fie totul mai uşor pentru tine. " a mai adăugat Dirk Kuyt.

   Mai sunt trei meciuri din acest campionat, iar Liverpool este foarte încrezătoare că poate să termine pe poziţia a 5-a. Dacă vor câştiga toate partidele până la final, băieţii lui Dalglish vor fi în Europa, dar acele partide sunt extrem de grele. Deplasările de la Fulham şi Aston Villa, şi vizita lui Tottenham, sunt finalele acestui final de sezon pentru Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.