miercuri, 18 mai 2011

Hazard - jucător dorit de Dalglish

   
   Superstarul belgian, Eden Hazard, este o ţintă clară a cormoranilor. Se zvoneşte că aceştia ar fi oferit deja 20 de milioane de lire sterline pentru serviciile tânărului jucător, spunându-le celor de la Lille să-i ţină la curent cu privire la viitorul belgianului. 

   Real Madrid, Arsenal şi Chelsea mai sunt interesate de el, iar clubul francez nu poate să-l mai ţină din vară datorită presiunii puse pe un eventual transfer, chiar dacă Hazard are contract până în 2015. Preţul stabilit de formaţia din Lille este de 20 de milioane de lire sterline. 

   Într-un interviu acordat săptămâna aceasta, Eden a susţinut că este gata să plece la un club mare, iar banii nu îl vor motiva, dar va pleca acolo unde va şti că va avea o carieră bună, şi va juca meci de meci. 

   Acest tânăr belgian se potriveşte exact cerinţelor pe care le stabiliseră Comolli şi Dalglish, iar o venire a sa în vară, ar întări atacul cormoranilor. 

   Marko Marin de la SV Werder Bremen a mai fost sugerat de presă ca fiind o tinţă a lui Liverpool, dar nu se ştie încă nimic sigur. 

   Aşteptăm să se termine campionatul şi să înceapă perioada de transferuri, iar apoi vom vedea dacă vine Ashley Young, Eden Hazard, Stewart Downing, Marko Marin, Juan Mata, sau alţii.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.