duminică, 15 mai 2011

Dezastru: Liverpool 0-2 Tottenham

   
   Oare putem spune adio Europa, după această partidă groaznică de pe Anfield? 

   Băieţii lui Dalglish nu au putut sparge apărarea bine organizată a lui Tottenham, iar elevii lui Redknapp au învins cu scorul de 2-0, ce-i drept, după un mare ajutor a lui Howard Webb. 

   Van der Vaart a deschis scorul în minutul 9, după o execuţie frumoasă care l-a depăşit pe Reina. Tottenham a dominat începutul de meci, dar cormoranii au condus situaţia până la pauză. 

   În repriza secundă, Webb i-a făcut cadou lui Spurs, acordându-i un penalty, după ce Pienaar s-a aruncat vizibil în careu. Modric a transformat, iar meciul a fost ucis. După ce a observat puţin că a greşit, Webb a acordat unele faulturi favorabile lui Liverpool, care defapt, nu au existat. Posesia a fost clar de partea gazdelor, dar prestaţia lui Howard Webb a stricat tot meciul.

   Aşadar, Spurs câştiga cu 2-0 pe Anfield, întrecând-o pe Liverpool în clasament. Pentru a mai spera la Europa League, cormoranii trebuie să bată la Aston Villa, iar Tottenham să nu câştige în faţa lui Birmingham - echipă care are nevoie de victorie pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Nu trebuie să acuzăm pe nimeni, dar am pierdut pe mâna noastră. Să recunoaştem că nici jocul nostru nu a fost prea strălucit. Mergem înainte şi aşteptăm cu nerăbdare sezonul viitor. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.