miercuri, 11 mai 2011

Zvonurile curg gârlă ...

   
   Deşi perioada mult aşteptată de transferuri nu a început încă, zvonurile continuă să apară într-un număr foarte mare. Cu siguranţă, Liverpool nu este omisă din această categorie de presa din Albion, cormoranii fiind nevoiţi să se întărească serios în vară, pentru a-şi îndeplini obiectivul mult dorit în sezonul următor - câştigarea titlului în Premier League.

   Cred că cel mai important şi mai aşteptat transfer este cel a lui Kenny Dalglish. Se aşteaptă ca legenda de pe Anfield să semneze un contract permanent cu gruparea de la Melwood în următoarele săptămâni, el fiind deocamdată doar antrenor interimar, înlocuindu-l în ianuarie pe mult "iubitul" - Roy Hodgson.

   Cât despre venirea altor jucători, mass-media susţine că Ashley Young este principala ţintă a lui Liverpool. Din surse apropiate jucătorului, cei din Anglia au aflat că Ashley ar prefera-o mai întâi pe Liverpool, în dauna lui United, dar nu cred că aceste informaţii sunt adevărate. În cazul în care Young nu va fi disponibil, "The Reds" au variante de rezervă precum Juan Mata de la Valencia, sau Jesus Navas de la Sevilla.

   Alberto Aquilani pare ca şi plecat de la echipă, în ciuda preţului "mare" cerut de cormorani, dar acel post pare deja ocupat de alţi jucători care vor veni. Pe lângă numele lui Charlie Adam, presa a mai adăugat astăzi şi numele lui Lassana Diarra, mijlocaş ţintit şi de Manchester United.

   Partea stângă a apărării lui Liverpool trebuie întărită neapărat, iar cormoranii au câteva soluţii. Jose Enrique de la Newcastle este una dintre ele. Plecarea sa în vară este ca şi confirmată de clubul de pe St. James Park, având în vedere că aceştia şi-au exprimat interesul pentru Paul Konchesky, jucător împrumutat de Liverpool la Nottingham Forest. Gael Clichy este o altă soluţie pentru partea stângă a apărării, iar Damien Comolli ar putea avea un rol foarte important în aducerea sa, având în vedere că acesta a trecut şi pe la Arsenal în lunga carieră de director sportiv pe care o are.

   Nu mai este mult timp şi va începe perioada de transferuri. Până atunci, trebuie să ne asigurăm semnătura lui Kenny Dalglish, omul care a făcut minuni de când a venit la acest club.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.