joi, 12 mai 2011

Gerrard - încântat de noul antrenor

   Nici căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, nu şi-a putut ascunde bucuria după ce a aflat că Dalglish a semnat un contract pe trei ani cu Liverpool. 

   Gerro, Kuyt şi Suarez, au fost la Dublin, acolo unde au participat la un eveniment Adidas. Cât despre numirea lui Kenny ca şi antrenor, Steven a afirmat:

     " Este o ştire fantastică, mai ales că acest lucru era aşteptat de toată lumea. Kenny a ridicat moralul acestui club, al suporterilor şi al jucătorilor, iar acum toţi ne putem gândi la un viitor minunat. "

     " Cred că acum a fost momentul oportun pentru a semna acest contract, mai ales că duminică vine un meci greu, iar eu abia aştept să văd reacţiile. "

    " Înainte să vină el, era o perioadă foarte dificilă, şi toată lumea ştia că rezultatele nu sunt bune, dar câteodată, ai nevoie de o schimbare. Ultimele şase luni au fost mult mai pozitive. "

     " El este foarte popular în general. Toată lumea ştie de cunoştinţele sale, de experienţa sa, şi de ceea ce a realizat ca fotbalist. "

     " Odată cu aducerea lui Kenny, şi cu aducerea câtorva jucători, cred că aşteptările vor fi mai mari, dar noi trebuie să continuăm cu ceea ce am făcut în ultimele şase luni. " a mai adăugat căpitanul lui Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.