luni, 9 mai 2011

Avancronica - Fulham v Liverpool

   
   'The Cottagers' vor primi astăzi vizita lui Liverpool, într-un meci care poate fi caracterizat doar printr-un singur cuvânt - incendiar. Victoriile din ultima vreme i-au urcat pe băieţii lui Hughes în prima jumătate a clasamentului, în speranţa că vor obţine şi astăzi un rezultat pozitiv. 

   Forma bună de pe teren propriu a echipei londoneze este demonstrată prin faptul că aceştia au câştigat ultimele 6 meciuri din 7, pe teren propriu, dar cormoranii nu se lasă intimidaţi. Chiar dacă un punct îi este suficient lui Liverpool pentru a urca pe poziţia a 5-a după această etapă, elevii lui Dalglish vor încerca să le obţină pe toate trei, pentru a rezolva ecuaţia locului cinci mai repede. Dacă Liverpool câştigă la Fulham şi îi învinge pe Spurs etapa viitoare, pe Anfield, iar Spurs pierde sau termină la egalitate meciul restanţă de marţi (Manchester City - Tottenham Hotspur), atunci cormoranii şi-au asigurat calificarea în Europa League, înainte de ultima etapă. 

   Echipa de pe Anfield va păşi în capitala Angliei cu fruntea sus, ştiind că de la venirea lui Kenny, cormoranii au obţinut 30 de puncte (doar Chelsea a obţinut mai multe puncte (35) decât L'pool, de la venirea regelui Dalglish). 

   Fulham se bucură de revenirea golgheterului ei, Clint Dempsey, după ce acesta a lipsit în etapa trecută. Brede Hangeland se va întoarce şi el în primul 11, dar Mark Hughes nu se va putea baza pe serviciile lui Damien Duff, Zoltan Gera şi  Rafik Halliche.  

   De partea cealaltă, Kenny Dalglish duce lipsă în continuare de jucătorii accidentaţi. Martin Kelly, Daniel Agger şi Steven Gerrard vor lipsi, urmând ca Milan Jovanovic şi Fabio Aurelio, jucători care au fost accidentaţi până acum, să fie trecuţi pe listă. După cum bine ştiţi, Glen Johnson a revenit în meciul cu Newcastle, iar Andy Carroll va începe mai mult ca sigur acest meci de pe banca de rezerve, fiind revenit şi el după o mică accidentare.

   Fulham: Schwarzer, Baird, Hangeland, Senderos, Hughes, Salcido, Etuhu, Davies, Murphy, Sidwell, Greening, Dempsey, Dembele, Zamora, Johnson, Stockdale, Kelly, Gudjohnsen, Kakuta.

   Liverpool: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Johnson, Lucas, Spearing, Meireles, Rodriguez, Kuyt, Suarez, Gulacsi, Kyrgiakos, Wilson, Robinson, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll, Jovanovic, Aurelio.

   Lee Mason va conduce această partidă de la centrul terenului. În sezonul trecut, când tot Lee Mason a arbitrat partida de pe Craven Cottage, acesta a eliminat doi jucători din echipa noastră - Jamie Carragher şi Phillipe Degen. Atunci, arbitrul englez a fost suspendat 4 etape după deciziile greşite luate în privinţa celor două eliminări, care au îndreptat balanţa spre o singură parte. Fulham a câştigat acel meci cu scorul de 3-1.

   Meciul tur al acestui sezon s-a încheiat cu victoria cormoranilor, scor 1-0, pe Anfield Road.

   Toţi suporterii se aşteaptă la o victorie din partea cormoranilor, având în vedere că aceştia au nevoie de ea. Ar fi fantastic dacă am reuşi să plecăm cu toate punctele de pe Craven Cottage, chiar dacă echipa lui Mark Hunghes joacă excepţional pe teren propriu. Mult succes, băieţi!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.