vineri, 6 mai 2011

Spearing şi-a prelungit contractul

   
   Mijlocaşul lui Liverpool, Jay Spearing, şi-a prelungit astăzi contractul cu Liverpool, asigurându-şi astfel viitorul la această echipă minunată. Jay este un jucător crescut la academia cormoranilor, jucând la acest club încă de la vârsta de 7 ani. El nu a putut să-şi ascundă bucuria, şi i-a mulţumit lui Kenny Dalglish pentru că îi dă şansa să-şi împlinească visurile la echipa de pe Anfield.

     " Ca să fiu sincer - înnebunesc de fericire. Sunt aici de mult timp, iar acum, când sunt în prima echipă, pot să arăt determinarea şi angajamentul meu pentru club. Îi datorez multe lui Kenny, şi sper că pot să-l răsplătesc prin jocurile mele bune. Are foarte multă încredere în mine. " a declarat Spearing, după ce a semnat prelungirea contractului cu Liverpool.

   De cealaltă parte, Dalglish s-a arătat şi el extrem de încântat de această decizie luată, şi crede că Spearing va demonstra şi de acum înainte că merită să joace la un club precum Liverpool.

     " Acest contract este ca o recompensă pentru Jay şi pentru munca depusă - merită din plin acest lucru. Nu a mai fost înainte în primul 11, doar când erau ceva jucători accidentaţi sau suspendaţi, dar acum este acolo pentru că merită. " a mai adăugat antrenorul cormoranilor, Kenny Dalglish.

   Liverpool va juca luni la Fulham, într-un meci incendiar. Fabio Aurelio şi Milan Jovanovic se vor întoarce probabil după accidentările suferite, iar băieţii lui Dalglish sunt obligaţi să câştige toate punctele din acea partidă. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.