marți, 10 mai 2011

Suarez - legendă în devenire

   
   Vice-căpitanul cormoranilor, Jamie Carragher, crede că Luis Suarez va deveni o legendă pentru acest club, având în vedere performanţele sale uluitoare de la venirea pe Anfield. 

   Dorinţa uruguayan-ului de a marca a fost confirmată şi în meciul cu Fulham, acolo unde acesta a reuşit golul de 5-1. Transferul acestui star nu poate fi decât foarte mulţumitor, având în vedere ceea ce face pe teren ... este un jucător magnific!

     " Dacă continuă să joace tot aşa, cred că va fi o legendă mai mare decât mine. El arată că este un jucător de top, care joacă pentru echipă. " a afirmat Carra despre magnificul Suarez.

     " Defilăm de la Crăciun încoace, iar toţi jucătorii echipei sunt implicaţi în acest lucru. Antrenorul vine şi face diferenţa - orice a făcut până acum, a mers. Jucătorii vin şi fac şi ei diferenţa, iar Luis este superb. "

     " Cred că nu mă las dus de val, dar sunt sigur că ceea ce a arătat până acum demonstrează faptul că el este şi va fi un jucător de top pentru Liverpool. " a mai adăugat bătrânul Jamie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.