marți, 17 mai 2011

Rivalitate uitată pentru Luca ...

   
   Rivalitatea dintre Liverpool şi Everton a fost uitată pentru o seară, pentru a face o faptă bună în favoarea lui Brad Jones şi în favoarea fiului său, Luca.

   Băiatul lui Brad Jones - portar la Liverpool, a fost diagnosticat cu leucemie anul trecut. S-a găsit un donator, dar din nefericire, boala s-a reîntors, iar acum băieţelul de cinci ani duce o luptă grea cu această suferinţă. 

   Campania lui Anthony Nolan, numită 'Give a Spit, Save a Life', a adunat câţiva jucători ai celor două echipe din Liverpool, la un restaurant măreţ din oraş, iar acolo s-au strâns fonduri pentru binele acelui băieţel. 

   Jucători precum Jamie Carragher, Joe Cole, Pepe Reina, Danny Wilson, Phil Neville, Tim Cahill, Mikel Arteta, dar şi alţii, au fost prezenţi, iar Brad Jones nu şi-a putut ascunde bucuria pentru acest lucru.

     " Este minunat să vezi câţi oameni au venit aici de la club, dar şi de la Everton - au arătat un suport fantastic. Sperăm ca tratamentul să funcţioneze pentru că nu sunt prea multe soluţii care să-l ajute. Lucrurile sunt dificile, dar Luca se luptă cu boala sa ca un mic soldat. "

     " Fotbalul este meseria mea, dar Luca este cel mai important lucru din viaţa mea, şi fac tot ce-mi stă în putinţă pentru el. " a adăugat Brad Jones, goalkeeper care a revenit acum după împrumutul la Derby County.

   Joe Cole a fost şi el prezent alături de soţia sa, Carly.

     " Când este vorba despre un coleg, lucrurile se schimbă. Suntem cu toţii colegi, şi toţi suntem implicaţi în acest lucru. Fotbalul este fotbal, dar trebuie să pui preţ şi pe sănătate şi pe familie. Îi urez lui şi familiei sale tot ce este mai bun. " a susţinut şi Joe.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.