vineri, 20 mai 2011

Kenny - despre Aqua şi transferuri

   
   Kenny Dalglish a vorbit astăzi despre o posibilă reîntoarecere a lui Alberto Aquilani pe Anfield, dar şi despre perioada de transferuri care urmează.

     " S-ar putea reîntoarce aici. Este un jucător de calitate. A avut ghinion la început cu accidentările, dar a fost împrumutat şi şi-a făcut treaba excelent. "

     " Dacă va fi să se întoarcă, va fi ca un jucător nou-venit pentru mine. " a mai adăugat Kenny.

   Antrenorul scoţian al cormoranilor crede că plecarea şi venirea altor jucători este inveitabilă, acesta având un criteriu fix cu privire la ceea ce va aduce la Melwood.

     " Ceea ce căutăm noi este de un calibru înalt, deoarece jucătorii care sunt acum, şi-au făcut treaba foarte bine din luna ianuarie. Ar fi lipsă de respect faţă de ei dacă nu aş căuta jucători de calibru înalt. "

     " Finalul de sezon este fantastic, dar va fi multă muncă de făcut în perioada de pregătire. Chiar dacă îi va afecta puţin, jucătorii vor vedea feţe noi care vor veni, iar ei ştiu că se va întâmpla acest lucru. Dacă vom aduce câţiva jucători de valoare, alături de cei ce sunt acum aici, ne va ajuta foarte mult. " a susţinut boss-ul.

   Raul Meireles va reveni în prima formaţie, pentru meciul de pe Villa Park, acolo unde cormoranii vor fi nevoiţi să câştige. Kenny Dalglish a declarat că nu vrea să-i strice recordul lui Martin Skrtel (slovacul a jucat în toate partidele acestui sezon, bifând numărul maxim de minute), iar acesta va fi titular în meciul de la Birmingham.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.