marți, 11 octombrie 2011

Aurelio - titular în locul lui Enrique ?

   Steven Gerrard nu este singurul jucător din lotul cormoranilor care se bucură de o revenire în partida cu United. Fabio Aurelio a atins forma maximă la antrenamente, revenind după o accidentare, şi este pregătit să joace împotriva diavolilor roşii.

     " Desigur că sunt fericit să fiu apt din nou, dar mai ales datorită faptului că a revenit şi Stevie. El este căpitanul şi jucătorul de bază al echipei noastre. "

     " Toată lumea aşteaptă meciul - cele două cluburi, jucătorii şi fanii. După ce am câştigat derby-ul cu Everton, suntem foarte încrezători. Însă, nu este prea bine că acest meci vine exact după meciurile internaţionale, fiindcă echipele nu prea au timp să se pregătească aşa bine, dar acest lucru este valabil pentru ambele formaţii. "

     " Manchester United are o echipă nouă, după transferurile făcute în vară, la fel ca şi noi. Ei sunt într-o formă bună, deci va fi un meci dificil, dar suntem încrezători. " a mai adăugat Fabio Aurelio.

   Rămâne de văzut pe cine va titulariza Kenny Dalglish pe partea stângă a apărării. Ar putea fi Jose Enrique acolo, sau ar putea fi Fabio Aurelio, dar cine va fi, va trebui să-şi facă treaba perfect.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.