joi, 27 octombrie 2011

Dalglish - doar laude la adresa lui Suarez

   
   Managerul lui Liverpool, Kenny Dalglish, l-a apărat din nou pe Luis Suarez, după acuzaţiile primite, prin care acesta este considerat un 'cerşetor' al faulturilor.

   Acuzaţiile au început după derby-ul cu Everton, atunci când Jack Rodwell a fost eliminat, după o intrare dură asupra uruguayan-ului, însă atitudinea jucătorului din partida cu Stoke, l-a făcut pe Dalglish să afirme din nou că Luis nu se ocupă cu aşa ceva.

     " Suarez a fost lovit la finalul primei reprize de Jonathan Woodgate, iar acolo a fost contact, dar a încercat să rămâne pe picioare, pentru a-şi fructifica şansa. Acolo a fost momentul în care Luis s-a accidentat la picior! " a afirmat Dalglish.

   Acest lucru este cât se poate de adevărat, iar în ultimele minute ale partidei, uruguayan-ul a fost schimbat datorită acelei lovituri primite la finalul primului mitan.

     " Acest lucru subliniază ce spunem noi despre 'micuţul' jucător. El a avut oportunitatea să stea pe picioare, şi a făcut-o. " a mai adăugat boss-ul cormoranilor. 

   Când Dalglish a fost pus să-l descrie pe Suarez, acesta a replicat: " Ei bine, voi sunteţi cei care trebuie să-l descrieţi mai bine prin notele voastre. Vă pricepeţi mai bine decât mine! "

     " Luis m-a lăsat fără cuvinte, la o săptămână după ce a venit la club. Primul său gol a fost fantastic, şi nu cred că vă aşteptaţi să marcheze din acea poziţie. Putea să marcheze la începutul partidei, iar acest lucru ar fi fost mai confortabil pentru noi, dar a meritat să aşteptăm. " a mai declarat scoţianul de pe banca cormoranilor, după golurile marcate de Suarez, în victoria de pe Britannia Stadium.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.